Tuesday, 07 August 2018
  4 Replies
  3.8K Visits
  Subscribe
After upgrading to 1.78 and the latest firmware the key macro stop working.

I have a F13 mapped on the blue layer to type '=>', if open the edit macro window is start working again.
4 years ago
·
#1200
Accepted Answer
Ben Martin We just posted an update to the software version 1.80 which should fix the issue. Please let us know if the issue remains. I think the issue was introduced when we added capability in the software to handle both KeyMouse Alpha and KeyMouse Track. There were a lot of changes to ensure it can handle both device types.
4 years ago
·
#1190
Hi Ben. Sorry about that. Is this on Windows or Mac? Also, is it still doing it if you restart the software?
4 years ago
·
#1192
Heber Allred Windows, and it stops working on restarting the software. Need to open the macro and press save.
4 years ago
·
#1200
Accepted Answer
Ben Martin We just posted an update to the software version 1.80 which should fix the issue. Please let us know if the issue remains. I think the issue was introduced when we added capability in the software to handle both KeyMouse Alpha and KeyMouse Track. There were a lot of changes to ensure it can handle both device types.
4 years ago
·
#1202
Heber Allred thanks, all good.
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 2MB)
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.